Arresø Bed and Breakfast

Arresø Bed and Breakfast

Arresøgårds Alle 1, Ramløse - 3200 Helsinge

Sport, motion og friluftsliv omkring Arresø

Gode tilbud til udendørs aktiviteter i området omkring Ramløse

arresoeKortet ovenover viser Arresøstien rundt om Arresø i Nordsjælland, nordvest for Hillerød. Her kan man cykle eller vandre rundt om søen. Bemærk at der visse steder blot er tale om en trampesti, hvor cyklen kun kan trækkes. Der findes på samme måde et utal af stier og mindre ruter i det øvrige landskab. Gribskov Kommune har udgivet et kort over stisystemerne.

Asserbo golfklub ligger blot nogle få km i retning mod Frederiksværk. Der er tale om en virkelig god bane med 18 huller.

Kano eller kajak kan benyttes på søen uden for svømmefuglenes yngletid. Kontakt www.arresoesejlklub.dk for nærmere oplysninger. Du kan sætte din egen båd i vandet i Ramløse Havn.

Der findes svømmehaller både i Helsinge og i Frederiksværk. Men i den lune årstid vil de fleste nok foretrække havbadet. Du kan cykle gennem Tisvilde Hegn til stranden. Fra Ramløse tager det 25 min. Eller du kan køre i bil til Liseleje eller Tisvilde.

turistbaaden_frederikkeEr du til ridning, så ligger der rideskoler i nabobyerne Frederiksværk og.
Helsinge/Skærød. Den sidste er nærmest Ramløse

Turistbåden ”Frederikke” sejler forår, sommer og efterår. Turen varer normalt en time, men andet kan aftales. Der sejles både fra Arresødalsvej 101 i Frederiksværk og fra havnen i Ramløse.
Se bådens hjemmeside www.msfrederikke.dk