Arresø Bed and Breakfast

Arresø Bed and Breakfast

Arresøgårds Alle 1, Ramløse - 3200 Helsinge

Hillerød


Hillerød ligger ikke langt fra Arresø Bed and Breakfast. Det er en historisk spændende by med Frederiksborg Slot og dens fantastiske barokhave. Men også en moderne by, der er administrativt centrum for Region Hovedstaden. Erhvervslivet i Hillerød rummer bl.a. Novo Nordisk, Biogen og Foss. Men der findes også andre store virksomheder som ATP og Hillerød Hospital.

Frederiksborg Slot i Hillerød

Slottet blev opført af kong Christian 4. i første halvdel af 1660-tallet. Det er Nordens største renæssanceanlæg.

I dag fungerer Hillerød slot som en afdeling af Danmarks nationalmuseum. Her kan man følger over 500 års nationalhistorie gennem malerier, portrætter og møbler.

Kong Christian 4. havde sin egen have tilknyttet slottet. Den blev i 1720 ændret til en pragtfuld barokhave. I 1996 genskabtes haven i sin oprindelige form.

Gribskov og Store Dyrehave

Hillerød ligger tæt på de store sjællandske skove Gribskov og Store Dyrehave. De er begge offentlige skove, så der er fri adgang året rundt og døgnet rundt.

Hillerød ligger 23 minutters bilkørsel fra Arresø Bed and Breakfast i Ramløse. Vi tilbyder også billig overnatning til håndværkere, der har arbejde i Hillerød og omregn.